
به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، شرکت آنتیبیوتیکسازی مازندران به وسعت 16 هکتار یکی از شرکتهای دانشبنیان این استان و کشور است که در سال 1374 تاسیس شد و تولیدات خود را از سال 1380 با تولید محصولات 6APA، آموکسیسیلین و آمپیسیلین آغاز کرد و در فاصله سالهای 82 تا 85، سفالکسین و سفیکسیم را نیز به سبد محصولات خود اضافه کرد. این شرکت از مجموعهی شستا(شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی) است.
یکی از موفقیتهای این شرکت، تولید داروی والزارتان است که از خارج وارد میشده اما این شرکت توانست یک داروی باکیفیت، با خلوص بالا، مورد تایید چندین شرکت دارویی و دارای تاییده تولید از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به لیست داروهای تولید ایران اضافه کند، همچنین قرار است در سال جاری، 5 محصول جدید را وارد بازار کند.
به گفته مدیر کارخانه، شرکت آنتیبیوتیکسازی مازندران در سال 93 تقریبا ورشکسته شده بود اما با آمدن مدیر جدید و در حالی که در همان سال آخرین رتبه را در بین شرکتهای دارویی داشت، در سال 94 خود را به رتبه 22 رساند و در سال 95 نیز رتبه یک را به دست آورد.
آقای حسین حسننتاج میگوید: تلاش ما این بود که در یک برنامه میانمدت، یعنی تا سال 1400 به برترین تولیدکننده مواد موثر دارویی و پیشرو در تولید محصول باکیفیت در داخل کشور تبدیل شویم.
وی بیان کرد: شرکت آنتیبیوتیکسازی مازندران تا پایان سال 93 با 40 میلیارد تومان زیان انباشته به یک شرکت سودده تبدیل شد که فروش آن در پایان سال گذشته به 97.8 میلیارد تومان رسیده است.
در حال حاضر 211 پرسنل شامل 199 مرد و 12 زن در این مجموعه تحقیقاتی و تولیدی کار میکنند، 3 تن از کارکنان دارای مدرک دکترا، 13 نفر کارشناسیارشد، 63 نفر کارشناسی و بقیه فوق دیپلم، دیپلم و پایینتر هستند. این شرکت در سه شیفت کاری فعالیت دارد.
شرکت آنتیبیوتیکسازی مصمم است که در سال 1400 به برترین تولیدکننده مواد مؤثر دارویی و پیشرو در تولید محصول باکیفیت در داخل کشور تبدیل شود.
صبح روز گذشته و در هفته کار و کارگر، خانم دکتر سمیه قاسمیطوسی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران به اتفاق ابوعلی مهدیزاده معاون ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و هیات همراه بازدیدی از شرکت آنتیبیوتیکسازی مازندران داشتند.
***
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در نشستی که پیش از بازدید از شرکت انجام شد، با اشاره به سال رونق تولید و وضعیت خاصی که در کشور بلحاظ تحریمهای ظالمانه آمریکا داریم، اظهار داشت: اکنون در شرایطی بهسر میبریم که همه باید به یکدیگر کمک کنیم، هستند برخیها که در همین اوضاع اقتصادی کشور جانب انصاف را در حق خود و دیگران رعایت نمیکنند و این مسائل بر مشکلات موجود میافزاید، در جلسات استانی همواره استاندار مازندران یادآوری و تاکید میکنند که نیاز به همدلی و درک متقابل یکدیگر در تمامی زمینهها داریم تا کارها به نحو شایسته به پیش برود.
وی بیان کرد: در سیل اخیر دیدیم که تمام کشور بسیج شدند، دولت و نیروهای نظامی و انتظامی و بسیج مردمی و سپاه همه پای کار آمدند، سیل کمکها را هم در زلزله کرمانشاه و هم در سیل اخیر که 12 استان و ازجمله گیلان و مازندران را درگیر کرده بود، دیدیم و باید انصاف داشته باشیم که این همکاریها بدون هیچ چشمداشتی بوده است و اگر همدلی و یاری نبود، باید شاهد خسارات مالی و جانی بیشتری بودیم.
عضو شورای اداری مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه در حوزه زنان کارهای خوبی به تناسب اعتبارات انجام دادیم، خاطرنشان کرد: امور بانوان و خانواده استانداری مازندران برنامههای متنوعی را ازجمله در جهت توانافزایی و تابآوری اجتماعی زنان و خانواده، توسعه مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان و ارتقای نقش سازنده آنها در این عرصهها، طرح آموزشی مهارتهای زندگی، سبک زندگی، اجرای برنامههای سلامتمحور از کارگاههای آموزشی تا برگزاری نمایشگاه، ارتقای مهارتهای شغلی زنان متناسب با نیازهای جامعه و خانواده و تهیه بانک اطلاعاتی زنان کارآفرین را با کمک سازمانها و نهادها و ادارات مربوطه برگزار میکند که نتایج فعالیتهای انجامگرفته، احساس میشود و پیگیریها نیز در حال به نتیجه رسیدن است.
قاسمیطوسی افزود: براساس تاکیدات استاندار محترم مازندران در جهت گسترش بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر، احداث بازارچههای دائمی با محوریت اشتغال زنان سرپرست خانوار، اورژانس اجتماعی و وضعیت زنان بافندهی استان با همکاری اتاق بازرگانی، پیگیری شده است که در بخش آخر، حدود 4 هزار بانوی بافنده تنها در زمینه فرش دستباف کار میکنند و ساماندهیشده هستند.
وی ادامه داد: در سال گذشته نیز طبق پایش سامانه «تسما» (سامانه عملکرد سازمان) عملکرد دفتر امور بانوان مازندران رتبه عالی را در سطح کشور بهدست آورده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اعلام اینکه براساس سرشماری نفوس و مسکن سال 95، شاغلان زن استان مازندران 135 هزار و 558 نفر اعلام شده است که از این تعداد، 400 بانوی فعال در عرصه اقتصادی(صنعت، معدن، صنایع دستی و گردشگری و بازرگانی) هستند و حتی از 200 واحد معدنی در استان نیز 4 درصد معدنداران را بانوان تشکیل میدهند.
قاسمیطوسی اظهار داشت: زنان جامعه ما نیازهای زیادی دارند، در استان مازندران نیز مردمان سختکوش و مادران و زنان فداکاری داریم که یا سرپرست خانواده و یا بدسرپرست هستند، این افراد نیاز به توجه ویژه دارند، ما نمیتوانیم همه مشکلات را حل کنیم اما میتوانیم پله به پله و گام به گام حرکت کنیم تا این نیازها را کمتر و کمتر کنیم.
وی پس از شنیدن نظرات و سخنان بانوان شاغل در شرکت آنتیبیوتیکسازی مازندران، از اینکه در جمع بانوان متخصص و فرهیخته است ابراز خرسندی کرد و گفت: از اینکه بانوانی چون شما برای کشور افتخارآفرینی میکنند و همپای مردان در سربلندی کشور سهیم هستند، احساس غرور میکنیم و برای شما آرزوی موفقیتهای بیشتر و فعالیت در سطوح بالاتر را داریم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با تاکید بر اینکه اخبار ناامیدکننده و نگرانکننده مشکلی را حل نمیکند، گفت: ایجاد روحیه نشاط و شادابی و امیدآفرینی و شفافسازی، مسائلی است که جامعه فرهیخته ما به آنها نیازمند است، امید این است که مشکلات جامعه با همت و تلاش مردم و مسئولان نظام با برنامهریزی و اتحاد و همدلی، سیر نزولی یابد و اخبار و دستاوردهای خوبی را شاهد باشیم.
به گزارش آوای خزر، در جلسه مذکور، با حضور مهدیزاده معاون ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حسین حسن نتاج مدیر کارخانه شرکت آنتیبیوتیکسازی مازندران، از سرکار خانم مرضیهالسادات شهابی مسئول فنی و مدیر تضمین کیفیت این شرکت که برای چهارمین بار متوالی عنوان گروه کار نمونه استان مازندران را به دست آورده است؛ با اهدای لوح سپاس توسط خانم دکتر طوسی قدردانی شد.
در ادامه تصاویر مربوط به این بازدید و دیدار را ببینید ....
انتهای پیام/ 1354